Odstranite ovire, ki ste jih postavili Ljubezni in ponovno odkrijte najpomembnejši odnos v življenju


Želite in zaslužite si srečen, enakovreden in avtentičen partnerski odnos. To ni nobena skrivnost. To si želi 97% ljudi! (preostali 3% so tisti, ki imajo resne psihične težave in niso na tej frekvenci, zato o njih danes ne bom…)

 

Toda vsak odnos se začne s tistim najpomembnejšim v življenju vsakega posameznika. Odnosom do sebe. To je potovanje, ki zahteva poznavanje sebe.

Dovolite si ponovno čutiti Ljubezen!

Zakaj Ljubezen do sebe?


Samo sami sebi lahko damo ljubezen, ki jo potrebujemo. Večino časa pričakujemo, da bodo drugi zapolnili našo praznino, da nas bodo drugi ljubili takšne kot smo in nas cenili. Neizpolnjena pričakovanja prinesejo razočaranja, če pa že nekdo zapolni našo praznino, nas je strah, da bi ga izgubili. Čas je, da si ponudite tisto, kar potrebujete. 


Odpri se ljubezni tako, da izbereš sebe!


Biserov ne najdeš tako, da gledaš morje. Bisere najdeš tako, da se potopiš v njegove globine.


To ni tečaj, kjer izveš, kako lahko nekoga prisiliš, da te sprejme in se zaljubi vate. Niti to ni tečaj, kako v 48 urah najti ljubezen tvojega življenja. To ni tečaj, ki bi ti povedal, kako lahko spremeniš svojega partnerja, da bi delal, kar ti želiš.

To je voden proces samospraševanja, ki ti pomaga, da se zaveš svoje vrednosti, pomaga ti do razumevanja tega, kar želiš, da to izraziš na način, ki ga bodo drugi maksimalno razumeli.