Življenjska sila Narave ujeta v kapljicah cvetne rose harmonizira vaša čustva.Cvetne esence so učinkoviti, naravni pripravki, ki delujejo neposredno na misli, čustva in energetski nivo, kjer spodbudijo ravnovesje na več nivojih.

So učinkovita podpora v procesu osebne rasti in transformacije.

Njihova glavna kvaliteta je integracija osebnosti in višjega jaza, s tem pa pospešijo vse procese v katerih se nahajate.

Uvodni vebinar je namenjen vsem, ki želite hitreje in lahkotneje napredovati skozi življenje in tistim, ki pri tem že pomagate drugim ter želite v svojo masažo, aromaterapijo, terapevtsko prakso ali coaching integrirati dodatno podporo strankam.

Spoznajte moč cvetnih esenc, ki vam je pri tem lahko v čudovito podporo.

Prijavite se na brezplačni spletni seminar


svet cvetnih esenc vam predstavlja

Manca Razboršek

Life&Soul Coach

avtorica knjige Zdravljenje čustev z močjo cvetnih esenc, kreatorka prvih slovenskih cvetnih esenc sLOVEssence in direktorica najstarejše spletne trgovine z esencami Lekarna za dušo.

"Verjamem, da ljudje lahko spremenimo svet na bolje tako, da najprej odlično poskrbimo zase in spremenimo ter izboljšamo najprej svoje življenje. Šele potem postanemo navdih za druge, ki jim lahko dajemo iz svoje polnosti. Cvetne esence poskrbijo, da gre ta proces hitreje in lažje."