Izberite način plačila


Čakre so vrtinci energije, ki predstavljajo organe energetskega telesa imenovanega tudi aura.

Poznavanje delovanja čaker ter njihovega vpliva na vaše psihofizično počutje, vam omogoči, da

  • izboljšate svoje počutje,
  • se začnete zavedati, da imate samozdravilne sposobnosti
  • poskrbite za zdravje še preden pride do fizičnih simptomov,
  • spoznate sebe na zavesten način,
  • prevzamete upravljanje življenja v svoje roke,
  • se povežete s svojim Višjim jazom in dušo
Video razlaga vsake čakre

Dnevna meditacijo (5-7min)

Vaje s pdf delovnimi listi

Dodatne meditacije in aktivacije


Za vsako izmed čaker, z vsemi vajami in meditacijami boste potrebovali od 5-10 dni, zato je to tečaj, ki ga boste živeli najmanj 8 tednov.


Cvetne esence za vsako čakro oz. modul v programu.


Cvetne esence nosijo v sebi vibracije, ki podprejo delovanje, čiščenje in delo s frekvenco posamezen čakre. Tako je vaš napredek lažji in hitrejši. Delujejo tudi, če še nimate izkušenj z njimi. Esence prejmete fizično na dom v nekaj dneh po nakupu programa.


DOSTOP ZA VEDNO!
Meditacije in pdf delovne liste si lahko pretočite na svoj računalnik, dostop do vseh vsebin programa, vam ostane za vedno. Samo ne izgubite gesla ;)

Izberite način plačila


GNOTHI SEAUTON


Napis, ki je sprejel vsakega obiskovalca antičnega preročišča v Delfih in ga pozval naj išče in spozna samega sebe.

Ta izrek SPOZNAJ SEBE naslovi iskanje odgovora, ki si ga zastavi človek, ko se prične zavedati samega sebe. Kdo sem, je osnovno vprašanje posameznika, ki se v iskanju odgovora poda na potovanje samo-odkrivanja in samo-spoznavanja.

Učenje o sebi se nikoli ne konča. In intelekt, ki teži k idealom si prizadeva stopiti ven iz povprečja. Da bi mu to lahko dejansko tudi uspelo potrebuje vizijo. Vizijo svoje lastne veličine, idejo o tem, kdo želi postati. To pa zahteva, da izstopite ven iz mentalnih okvirov in naučenega znanja ter se odprete srčnemu vodenju ter odkrijete svojo duhovno inteligenco.

Vsako potovanje se prične s prvim korakom, toda še preden se ta korak zgodi, je potrebno vedeti, kje se nahajate. Brez tega podatka ne veste niti tega, v katero smer se obrniti. Za ta del potrebujete analitični um, ki vam pomaga definirati dejstva. 

Pridobiti pravilno prepoznavanje tega, kdo ste, kdo bi želeli postati in na kakšen način delovati, je veščina, ki vas pelje v vaše notranje Delfe. Svetišče znotraj vas, v katerem prebiva vaše duhovno jedro, vaše notranje bistvo.