Komu je tečaj namenjen, zakaj prav za vas, prav zdaj... in za vedno.


Primer esence Repika za pokušino


  Bachova cvetna terapija
Na voljo dni
dni takoj po prijavi
  5. skupina OBČUTLJIVOST ZA VPLIVE DRUGIH
Na voljo dni
dni takoj po prijavi
ZA MAME


Ker želite bolj zavestno vzgajati svoje otroke, da bodo lahko nekoč sami postali čustveno odrasli starši. Bolj povezana, srečna in harmonična družina je želja, ki lahko postane realnost, ko vsaj eden od staršev začne delovati bolj zavestno. S tem lažje pomaga tudi otrokom, ko se znajdejo v čustveni stiski ali pod pritiski družbe.


Cvetne esence podpirajo blaginjo in kar se boste naučili na tem tečaju, bo imelo dolgoročne posledice ter pozitivne rezultate za vašo ožjo in širšo družino.


ZA TERAPEVTE 

IN PRAKTIKE

Kot je dr. Edward Bach opazoval svoje paciente in spoznal, kako njihova čustva in misli povzročijo bolezen, tako tudi vi pri svojih strankah opažate, kako se lovijo v svojih vzorcih in jim želite, da hitreje dosežejo rezultate. Cvetne esence so vaši vibracijski asistenti, ki spremljajo vaše stranke tudi doma ter z njimi delajo v času do naslednjega obiska pri vas. Na tečaju boste spoznali, kako integrirati esence v vašo prakso in ji s tem dvignili dodano vrednost.

ZA ISKALCE


Ko iščete razumevanje sebe in sveta okoli vas, je to proces poln informacij in različnih pristopov, ki vodi v večjo zmedenost, namesto jasnosti. Svoboda raziskovanja prinese tudi potrebo po prepoznavanju zrna od plevel, kar pa je mogoče le, ko ste odlično povezani z Višjim jazom in duhovnim vodstvom. 


Ne glede na to katero pot ste ubrali, katere tehnike in metode na poti v svoje mojstrstvo že uporabljate, so cvetne esence zvesti spremljevalec, ki spodbuja vašo senzitivnost, skrbijo za vaše energetsko polje, globoka čustva in duhovne vpoglede


Skozi svet Bachovih esenc vas bo vodila

Manca Razboršek


Od leta 2009 je uvoznica Bachovih cvetnih esenc, delo z njimi in spoznavanje esenc pa je pričela že v času fakultetnega študija.

Izobraževala se je s področja Bachovih, Avstralskih in drugih sistemov cvetnih esenc, več kot 10 let pa je delala tudi z vibracijami barvnega sistema Aura-Soma.

Je avtorica knjige Zdravljenje čustev z močjo cvetnih esenc in leta 2020 je bila vodena, da naredi prve slovenske cvetne esence pod znamko sLOVEssence.

Manca je znana po svojih preprostih in razumljivih razlagah kompliciranih tematik, ker dela kot coachinja pa človeka vodi skozi proces na način, da pride do konkretnih sprememb.